Kenderföldi Nyaraló 50.

11+3 férőhelyes emeletes, téliesített nyaraló. Az épületben 4db különálló szoba, 2 db nappali, 2db fürdőszoba wc-vel, felszerelt amerikai konyha található. A fedett teraszon konyharész, és a tél folyamán is használható, hat személyes Canadai Coast-Spas  jacuzzi áll a vendégek rendelkezésére. A vízpart kiépített, horgászatra alkalmas. Antiktéglával kiburkolt pincehelységben 8 személyes Finn szauna szolgálja vendégeink kényelmét. Rönkfa játszótér, vízibicikli, csónak, bográcsozó-grillező is tartozik a nyaralóhoz. Családoknak, baráti társaságoknak ajánlott.Békésszentandrás 1300m
Szarvas 6000m
Duzzasztómű 2500m

Megközelíthetőség:
Békésszentandrásról a térkép alapján
GPS: 46° 53' 16,3" É 20° 27' 49,3" K


Téli pihenésre vágyik? A befagyott Körös partja mellett, idilli környezetben várja a pihenni vágyókat ez a jacuzzival és szaunával felszerelt üdülőház!

A téliesített Kenderföldi nyaraló ideális kikapcsolódást nyújt családok, s baráti társaságoknak egyaránt. Hiszen ki ne szeretne a befagyott Körös part mellett a forró jacuzziban egy jóleső masszázsban részesülni? Vagy ki ne szeretne a pincehelyiségben szaunázni és megszabadulni az egész évben felhalmozódott méreganyagoktól?

A 11+3 férőhelyes emeletes, téliesített nyaraló ideális hely arra, hogy végre kikapcsolódjon és megszabaduljon a mindennapok folyamatos munkájától és a különféle stressz helyzetektől. Az épület földszinti, s emeleti területeit úgy alakítottuk ki, hogy minden pihenni vágyó igényét kielégítse.

Az elrendezéskor fontos szempont volt, hogy mindenkinek jusson kellő területe az épületen belül. Ennek megfelelően 4db különálló szoba, 2 db nappali, 2db fürdőszoba wc-vel, valamint egy felszerelt amerikai konyha került kialakításra a házban.

A nyaraló egy különlegessége, hogy a földszinthez egy fedett terasz kapcsolódik konyharésszel, valamint a tél folyamán is használható, hat személyes Canadai Coast-Spas jacuzzival.

De még ez sem elég arra, hogy a nyaralóház valódi wellness parkként funkcionáljon. Ezért az antiktéglával kiburkolt pincehelységben elhelyezkedő 6 személyes Finn szauna szolgálja továbbá vendégeink kényelmét és egészségét.

Aki szereti a horgászatot, annak kedvező lehet, hogy a Körös melletti vízparti területe kiépített, mely horgászatra tökéletesen megfelelő. A parthoz vízibicikli és csónak tartozik, míg az udvaron bográcsozó-grillező a felnőttek, a rönkfa játszótér pedig a gyermekek számára garantálja a tökéletes kikapcsolás lehetőségét.

 


Jacuzzi - terasz

Jacuzzi:

- Szabadtéri hat személyes Canadai Coast- Spas jacuzzi

- Teljes masszázs, talptól a nyakig

- Masszázs fúvókák száma 51 db.

- Vízmennyiség 1800 Liter

- Max vízhőmérséklet 40 C fok

- Belső világítás

Terasz:

- Fedett terasz, körben átlátszó ponyva burkolattal, így a téli időszakban is, (álló gázos hőgomba) fűthetővé válik a terasz.

- Gázpalackról működő hősugárzó

- Konyharész, mosogatóval

- Teljes étkészlet-edénykészlet áll rendelkezésre

- A teraszon 14 főre van lehetőség megteríteni

 


A földszinthez kapcsolódó fedett teraszon helyezkedik el a teljes masszázs örömét biztosító szabadtéri hat személyes Canadai Coast- Spas jacuzzi. A jacuzziból a téli befagyott Körös látványa terül a fürdőző elé, aki, a mintegy 1800 literes, akár 40 C fokra felmelegített medencében élvezheti a finom, kellemes kikapcsolódás lehetőségét.

Az 51 masszázs fúvókával rendelkező jacuzzi szépségét a belső világítása még tovább emeli, amelyet este, s napközben egyaránt lehet használni.

A télen is használható átlátszó ponyvával ellátott, fűtött, fedett terasz az álló, gázos hőgomba segítségével még téli hideg időben is kellemesen befűthetővé varázsolja a teraszt.

A teraszon a jacuzzi mellett továbbá még egy teljesen felszerelt (ét- és edénykészlettel ellátott) konyharész is megtalálható mosogatóval és egy 14 részre megteríthető asztallal, ahol az igény szerinti hőmérsékletet a gázpalackról működő hősugárzóval lehet elérni.


Szauna-pincehelyiség

- Szauna-pincehelység:

- 6 személyes Harvia finn szauna, elektromos szauna kályhával

- Automatikus hőmérséklet szabályozás 95-98 C fok

- Hő és páratartalom mérő, homokóra, fa dézsa, fa kanál

- A szauna a terasz alatti pincehelységből nyílik, mely antik téglával kiburkolt, fa ülőpadokkal – fa pulttal bútorozva.


Az igényesen kialakított szauna a terasz alatti pincehelységből nyílik, mely antik téglaburkolatával, fa ülőpadjával és fa pultjával minden pihenni vágyó igényét tökéletes kielégíti.

 

Ez a 6 személyes Harvia Finn szauna, elektromos szauna kályhája automatikus hőmérséklet-szabályozásra (95-98 C fok) ad lehetőséget. A szaunában minden megtalálható hő- és páratartalom mérő, homokóra, fa dézsa, fa kanál-, amellyel egy modern szaunának rendelkeznie kell.


Nyaraló fűtése

Terasz fűtés:

- A körben ponyvázattal ellátott teraszt, álló hőgombával, illetve sziesztával lehet fűteni. A hőgomba gázpalackról üzemel. Egy palack kb. 8-14 óra fűtésre elegendő. A szieszta szintén gázpalackról üzemel, ez is teljesítménytől függően, kb. 12-24 óra fűtési időszakra elegendő egy palack.

Épület fűtés:

- A földszinti nappaliban, fatüzelésű kandallóval, és egy fali gázkonvektorral lehet fűteni. A kandalló naponta időjárástól függően 30kg-tól 150kg fát tud elégetni. Ezzel a fűtéssel átmeneti időszakban, az egész nyaralót fel lehet fűteni. Ha „beáll” a tél, és tartósan fagypont alatt van, akkor a kandalló fűtésén túl, van még a földszinti nappaliban, a földszinti szobában, és az emeleti nappaliban is fali gázkonvektor. A gázkonvektorok külön-külön gázpalackról üzemelnek. Fogyasztástól függően egy palackkal konvektoronként 3-4 napot lehet fűteni. A két fürdőszobában, falra szerelt elektromos hősugárzó biztosítja, a kellő hőmérsékletet.

- A nyaralót felfűtve adjuk át vendégeinknek, de érkezéstől távozásig a további fűtés költsége, vendégeinket terheli.

- Biztosítunk mindent a fűtéssel kapcsolatban. Kiszállítjuk az üdülőbe a tűzifát, gázpalackokat, begyújtós kellékeket. Természetesen, ha valaki otthonról hozza magával a tüzelőt, annak sincsen akadálya. Otthonról hozott saját elektromos fűtőegységeket (elektromos radiátor, ventilátor, hősugárzó), NEM engedélyezünk.   

Fűtés költsége:

- Tűzifa 1500Ft/1 rekesz (30-35kg)

- Gázpalack 6000Ft/db.

- Az üdülőház napi fűtési költsége átmeneti időszakban kb. 3000-5000Ft/Nap, a fagypont alatti időszakban kb. 4000-9000Ft/Nap.

- A leírt információk tájékoztató jellegűek, vendégeink fűtési igényeitől függően, eltérhetnek.Vízpart- udvar

Vízpart:

- 10 méter széles, 30m2 térburkolattal ellátott vízpart

- 18m2 stég

- 6 személyes vízibicikli

- 4 személyes csónak

- Kerti grillező, tárcsa, bogrács, nyársak, egy zsák tűzifa

- Parti világítás

- Rossz idő esetén, a pince előtti fedett rész alatt is lehet bográcsozni (csak gázégővel)

- Külön kérésre bográcsozáshoz (térítés ellenében) gázpalackot, gázégőt tudunk biztosítani

Udvar:

- Parkosított zárt udvar, parkolóval

- 12 személyes kerti kiülő

- Rönkfa gyerekjátszótér

- Udvari világítás

 

 


Az udvarhoz kapcsolódó Körös vízpartja 10 méter széles kiépített, amely 30m2 térburkolattal van ellátva.

A parthoz egy 18m2-es stég tartozik egy 6 személyes vízibiciklivel, valamint egy 4 személyes csónakkal.

A part mellett helyezkedik el továbbá a teljesen felszerelt kerti grillező, tárcsával, bográccsal, nyársakkal, valamint egy zsák tűzifával. Rossz idő esetén is biztosítjuk természetesen a bográcsozási lehetőséget, hiszen a pince előtti fedett terület ad alkalmat a bográcsozásra ún. gázégő segítségével.

Fontos kiemelnünk, hogy külön kérésre a bográcsozáshoz (térítés ellenében) gázpalackot, gázégőt tudunk biztosítani, míg a parti világításnak köszönhetően a bográcsozás lehetővé válik akár esti órákban is, a naplementét követően.

A szépen karban tartott udvaron a 12 személyes kerti kiülő mellett a gyermekek számára egy biztonságos gyermekjátszóteret alakítottunk ki, hogy a család legkisebb tagjai számára is felemelő lehessen a pihenés minden egyes perce.

A parkosított, udvari kivilágítású, zárt udvarban megfelelőképp biztosítjuk a parkolási lehetőséget az érkező személygépjárművek számára.Épület-földszint

Épület:

- 14 férőhelyes légkondicionált, téliesített nyaraló

- 4db különálló szoba

- 2db nappali

- 2db fürdőszoba zuhanyfülkével, mosdóval, wc-vel

- 1db különálló wc mosdóval

- Amerikai konyha

- Fedett terasz

- Minden nyílászárón szúnyogháló és redőny

Földszint:

- Felszerelt konyha, ét-illetve edénykészlettel

- Hűtő, fagyasztó, mikró, gáztűzhely és sütő

- UPC Tv.

- Fürdőszoba zuhanyfülkével, mosdó, wc

- Külső wc mosdóval

- Nappali, étkező asztalokkal

- Szoba francia ággyal és egy heverővel, a szobához tartozik egy fürdőszoba zuhanyfülkével mosdóval, wc-vel

 


A 14 férőhelyes légkondicionált, téliesített Körösparti nyaralót igyekeztünk úgy kialakítani, hogy abban mindenki komfortosan érezze magát.

A 4db különálló szoba, a 2db nappali, a 2db fürdőszoba zuhanyfülkével, mosdóval, wc-vel, az amerikai konyha, a fedett terasz lehetővé teszi, hogy valamennyi pihenni vágyó vendégünk otthonosan érezze magát a nyaralóban a nap minden percében.

Földszinten amerikai konyha nappalival, egy különálló szoba valamint egy wc-vel, mosdóval felszerelt fürdőszoba helyezkedik el.

A konyhában minden megtalálható. Megtalálható benne az edény- és edénykészlet, a hűtő, a fagyasztó, a mikró, a gáztűzhely, valamint a sütő is.

A közvetlenül a konyhához tartozó nappaliban helyet kapott az étkező asztal mellett egy UPC csatornákkal ellátott televízió, hogy még véletlenül se jusson valakinek unalmas perc az üdülés során.

Ugyancsak a földszinten került kialakításra egy különálló szoba francia ággyal és egy heverővel. Ehhez a szobához tartozik továbbá fürdőszoba zuhanyfülkével, mosdóval, wc-vel.


Épület- emelet

Épület emelet:

 - Nappali, francia ággyá nyitható ülőgarnitúrával, és egy heverővel

- Erkély

- 1 db francia ágyas szoba

- 1 szoba francia ággyal, és gyerekheverővel

- 1 szoba francia ággyal, és heverővel

- Minden nyílászárón redőny és szúnyogháló

- Mobil gyerekágy

 


Felérkezve az emeletre, itt található meg a másik három különálló szoba, melyek közül az egyik francia ágyas, a másik a francia ágy mellett gyerekheverős, míg a harmadik egy francia ágy + heverő kivitelben fogadja a pihenni vágyókat.

Természetesen az emeleti szobák ablakai is szúnyoghálóval és redőnnyel vannak felszerelve, a gyönyörű kilátást pedig a Körös vízpartjára és vízére tekintő nappali rész, és erkély garantálja.

 


Áraink 2019-re:

Elő és utószezonban: 

Január 2-től május 31-ig, és szeptember 01-től december 29-ig
35.000Ft/ház/éj 10 főig,
10 fő feletti főkre + 3.000Ft/fő/éj.


Főszezonban:
Június 1-től június 30-ig, és augusztus 25-től szeptember 1-ig
55.000 Ft/ház/éj/10 főig,
10 fő feletti főkre + 4.000 Ft/fő/éj.

Csúcsszezonban:
Június 30-tól augusztus 25-ig
60.000 Ft/ház/éj/10 főig,
10 fő feletti főkre + 4.000 Ft/fő/éj.

VÉGTAKARÍTÁSI DÍJ:

4 éjszakáig történő foglalás esetén végtakarítási díj terheli a szállásdíjat, melynek összege 15.000Ft 

Az 5 éjszakás, vagy hosszabb időtartamú foglalásnál nincs végtakarítási díj.


KEDVEZMÉNYEK

A 8 fő feletti főkre:   
6 éves kor alatt ingyenes,
12 éves korig 50%-os kedvezmény.
Kismamáknak kismamakönyv felmutatásával az 5. hónapig 50%, az 5. hónaptól ingyenes.

 

A nyaraló feltüntetett ára tartalmazza:

- Az Általános Forgalmi Adót.
- A nyaraló házirend szerinti használatát.
- Ahol van, medencék, jacuzzik korlátlan használatát.
- A nyaraló tartozékainak használatát, takarítást, ágyneműt.
- Ahol van, a nyaraló ára naponta 2 óra szauna használatot tartalmaz. Az e fölötti használat külön fizetendő.
A nyaraló ára módosulhat, amennyiben távozáskor nem az átvételi állapotnak megfelelően kerül visszaadásra. (ház tisztasága, udvar rendezettsége, hiánytalan felszereltsége)

A nyaraló ára nem tartalmazza:

- Ahol van légkondicionálás, azt külön térítés ellenében tudjuk biztosítani (a napi szállásdíj, 500Ft/Nap klímahasználati díjat tartalmaz).
- Téli időszakban a fűtést a vendég fizeti.

Az Idegen Forgalmi Adó (IFA) mértéke a békésszentandrási nyaralóknál 400Ft/Fő/Éjszaka. Felnőtteknek 18 év felett kell IFA-t fizetni.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ:

Tel.: 06-20/561-8942

E-mail: 

infokorospartinyar@gmail.com

TérképVissza

 

";