Harcsási nyaraló 16.

10+4 férőhelyes igényesen felszerelt és berendezett, új építésű téliesített, hőszigetelt nyaraló. Földszinten nappali amerikai konyhával, 2 fürdőszoba, 2 fedett terasz található. Emeleten négy szoba, melyből három francia ágyas, egyben pedig 2 franciaágy. Az épület vízpart felöli fedett, körben üvegponyvázott fűthető teraszán 6 személyes Canadai Coast- Spas jacuzzi, rönkfa ülőgarnitúra, és egy konyharész szolgálja vendégeink kényelmét. A medencék felöli teraszról nyílik, a 6 személyes Finn szauna. A vízparton felszerelt bográcsozó. Gyerekek védelmében kerítéssel védett vízpart, rönkfa játszótér. A 12 méter széles kiépített vízparthoz tartozik csónak, vízibicikli, fedett horgászkiülő, parti világítás. Zárt udvaron, négy személyautó részére parkoló.


Békésszentandrás  500m

Szarvas 5000m

Duzzasztómű 2500m

A nyaralónál a Holt- Körös szélessége 75m

Megközelíthetőség:

Békésszentandrásról a térkép alapján.

GPS: 46° 52' 55.7" Észak 20° 29' 27.6" Kelet

 

Télen is lehet pihenni! Jacuzzival és finn szaunával vár minden pihenni vágyót a Harcsási Nyaraló!

 

 

Attól, hogy közeleg a tél, s már valóban kénytelen az ember a legmelegebb öltözékeit is elővenni a szekrény alól, nem jelenti azt, hogy a testet ne lehetne felmelegíteni egy kellemes, forró vizes masszázzsal, vagy éppen a méregtelenítő hatású, vérpezsdítő finn szaunával.

A 10+4 férőhelyes igényesen felszerelt és berendezett, új építésű, téliesített és hőszigetelt Harcsási nyaraló minden pihenni vágyó igényét 100%-osan kielégíti.

Az épület földszintjén amerikai konyhás nappali található 2 fürdőszobával, és külön meglepetésként 2 darab fedett, fűthető terasszal. A nyaralóház emeletén négy szoba került kialakításra, melyből három darab francia ágyas, egy szobában pedig 2 franciaágy helyezkedik el, biztosítva ezzel akár 14 fő számára is a kényelmes és komfortos fekhelyet.

Az első fedett, fűthető, körben üvegponyvázott burkolattal rendelkező terasz az épület vízpart felöli területén helyezkedik el, ahol a 6 személyes Canadai Coast- Spas jacuzzi is megtalálható, a rönkfa ülőgarnitúrával, valamin a kisebb, ám teljesen felszerelt konyharésszel.

A másik terasz, mely a medencék felől nyílik adott helyet a 6 személyes Finn szaunának, mely a téli hideg napokon garantáltan felmelegíti a testet és megszabadítja az elmét minden stressztől és felesleges aggodalomtól.

Az épület, s a terasz után vizsgáljuk ezek után meg, hogy vajon a Körös partján fekvő épület vízpartján mi várja a nyaralókat. Elsősorban a teljeskörűen felszerelt bográcsozó, valamint a vízparthoz tartozó csónak, vízibicikli, fedett horgászkiülő, valamint parti világítás.

Fontos megemlíteni biztonságtechnikai okokból, hogy a 12 méter szélesen kiépített vízpart a gyerekek védelme érdekében biztonsági kerítéssel bármikor lezárhatóvá válik, hiszen tudjuk jól, hogy a pihenés öröme nem lenne teljes a kisgyermekek boldogsága nélkül, ezért biztonságuk garantálása mellett egy szép rönkfa játszóteret is kialakítottunk számunkra.

A zárt udvar kellő nagyságából fakadóan nem hiányozhat a zárt parkoló sem, mely akár négy személyautó részére is biztosítja a remek parkolási lehetőséget.

A nyaraló Békésszentandrástól 500 m-re, Szarvastól 5000 m-re, míg a Duzzasztómű 2500 m-re helyezkedik el. Külön érdekességképp mondjuk el továbbá, hogy a nyaralónál a Holt- Körös szélessége kb. 75 m, melyet egy délutáni csónakázás alkalmával élőben is meg tudnak csodálni az érintettek.


Jacuzzi - terasz

Jacuzzi

- Hat személyes Canadai Coast- Spas jacuzzi

- Teljes masszázs, talptól a nyakig

- Masszázs fúvókák száma 36 db.

- Vízmennyiség 1800 Liter

- Max vízhőmérséklet 40 C fok

- Belső világítás

- A jacuzzi a vízpart felöli teraszon helyezkedik el. A terasz körben üvegponyvázott, téli időszakban gázos hősugárzóval (hőgomba) fűthető.

 

Terasz

- Fedett terasz, körben átlátszó ponyva burkolattal, így a téli időszakban is, (álló gázos hőgomba) fűthetővé válik.

- Gázpalackról működő hősugárzó

- Konyharész, mosogatóval

- Teljes étkészlet-edénykészlet áll rendelkezésre

- A teraszon 14 főre van lehetőség megteríteni

 


A teljes, talptól a nyakig masszázs örömét a vízpart felöli teraszon elhelyezkedő hat személyes Canadai Coast- Spas jacuzzi garantálja. Ez a jacuzzi 36 darab masszázs fúvókájának segítségével az egész testet átmasszírozza, melytől a bőr újjászületik, felfrissül és energetizálódik.

A Canadai Coast- Spas jacuzzi vízmennyisége eléri 1800 litert, melynek vize akár maximális 40 C fokra is felmelegíthető.

Ez a jacuzzi egyébként az egyik legmodernebb masszázs medencék egyike, melynek belső világítása még inkább kiemeli a medence különleges szépségét.

A jacuzziban garantáltan senki nem fog megfázni, hiszen a körben üvegponyvázott terasz téli időszakban gázos hősugárzóval (ún. hőgombával) azonnal fűthetővé válik.

A teraszon megtalálható a teljes ét és-edénykészlettel felszerelt konyharész is.


Szauna - terasz

Szauna-terasz

- 6 személyes Harvia finn szauna, elektromos szauna kályhával

- Automatikus hőmérséklet szabályozás 95-98 C fok

- Hő és páratartalom mérő, homokóra, fa dézsa, fa kanál

- A medencék felől fedett, körben üvegponyvázott terasz, rönkfa kerti kiülővel. Erről a teraszról nyílik a 6 személyes finn szauna.

 


A 6 személyes elektromos Harvia Finn szauna a medencék felőli fedett, körben üvegponyvázott teraszról nyílik, ahol rönkfa kerti kiülő is található, közvetlenül a szauna mellett.

A Harvia szauna az egyik legmodernebb szaunának számít, mely automatikus hőmérséklet szabályozó (95-98 C fokot) rendszere mellett, hő és páratartalom mérő, homokóra, fa dézsa, valamint fa kanál is található.

Ez az a hely, ahol garantáltan fellélegezhet a teste, lelke egyaránt, elfelejt minden gondot és megszabadul a felesleges stressztől.


Fűtés

Terasz fűtés

- A körben ponyvázattal ellátott teraszt, álló hőgombával, illetve sziesztával lehet fűteni. A hőgomba gázpalackról üzemel. Egy palack kb. 8-14 óra fűtésre elegendő. A szieszta szintén gázpalackról üzemel, ez is teljesítménytől függően, kb. 12-24 óra fűtési időszakra elegendő.

Épület fűtés

- A házat, a földszinti nappaliban elhelyezett, központi, vízteres, fatüzelésű kandallóval lehet fűteni. A szobákban található radiátorok is erről üzemelnek. A kandalló naponta időjárástól függően 30kg-tól 200kg fát tud elégetni.

- A nyaralót felfűtve adjuk át vendégeinknek, de érkezéstől távozásig a további fűtés költsége, vendégeinket terheli.

- Biztosítunk mindent a fűtéssel kapcsolatban. Kiszállítjuk az üdülőbe a tűzifát, gázpalackokat, begyújtós kellékeket. Természetesen, ha valaki otthonról hozza magával a tüzelőt, annak sincsen akadálya. Otthonról hozott saját elektromos fűtőegységeket (elektromos radiátor, ventilátor, hősugárzó), NEM engedélyezünk.   

Fűtés költsége

- Tűzifa 1500Ft/1 rekesz (30-35kg)

- Gázpalack 6000Ft/db.

- Az üdülőház napi fűtési költsége átmeneti időszakban kb. 3000-5000Ft/Nap, a fagypont alatti időszakban kb. 4000-10000Ft/Nap.

- A leírt információk tájékoztató jellegűek, vendégeink fűtési igényeitől függően, eltérhetnek.Vízpart - Udvar

Vízpart

- 12 m széles, gyerekek védelme érdekében zárható vízpart

- 6x5 méteres stég

- Csónak

- Bográcsozó hely, bográcsmosóval

- Bogrács, tárcsa, nyársak, egy zsák tűzifa

- Parti világítás

- Külön kérésre bográcsozáshoz (térítés ellenében) gázpalackot, gázégőt tudunk biztosítani

Udvar

- 800 m2-es, parkosított zárt udvar, parkolóval

- Rönkfa gyerekjátszótér

- Udvari világítás

- 4 személyautó részére zárt parkoló

 A 12 m széles vízpart a gyerekek védelme érdekében zárható tehető a biztonsági kerítésnek köszönhetően.

A vízparthoz egy 6x5 méteres stég tartozik csónakkal, mely által a család vagy baráti társaság bármikor egy szép, pihentető csónakázásra indulhat el.

A vízparthoz tartozik továbbá egy teljesen felszerelt bográcsozó hely, bográccsal, tárcsával, nyársakkal, bográcsmosóval és egy zsák tűzifával.

Az igényesen kialakított vízparton, akár az esti órákban is lehet tartózkodni a parti világításnak köszönhetően.

A nyaralóhoz 800 m2 alapterületű, parkosított zárt udvar 4 személyautó részére zárt parkolási lehetőséget biztosít.

Az udvar kialakításakor az udvari kivilágítás biztosítása mellett természetesen a család legkisebb tagjai számára is gondoltunk, akik a rönkfa játszótér valamennyi biztonságos játékát bátran használhatják.


Épület - földszint

Épület

- 14 férőhelyes új építésű, hőszigetelt, téliesített nyaraló

- 4db különálló szoba

- 1db nappali

- 2db fürdőszoba zuhanyzóval, sarokkáddal, mosdóval, wc-vel

- Amerikai konyha

- 2 db fedett terasz

Földszint

- Nappali, amerikai konyhával, étkezővel

- A konyha teljes edény- étkészlettel, hűtőszekrénnyel, mikroval, gáztűzhellyel felszerelt

- 6 személyes étkezőgarnitúra

- 2 főre ágyazható sarokülő garnitúra, plusz 2 db pótágy

- Plazma TV, UPC csatornák

- Beépített vízteres központi fűtéses kandalló

- Fürdőszoba, zuhanyzóval, wc-vel, kézmosóval

- Fürdőszoba, zuhanyzóval, sarokkáddal, wc-vel, kézmosóval

- Lépcsőfeljáró az emeletre

- Konyharésszel felszerelt terasz a vízpart felé

- Medencék felé terasz, melyről a szauna nyílik

 


A 14 férőhelyes új építésű, hőszigetelt, téliesített nyaralóban 4db különálló szoba, 1db nappali, 2db fürdőszoba (zuhanyzóval, sarokkáddal, mosdóval és wc-vel), az amerikai konyha, valamint a 2 db fedett terasz különíthető el.

A következőkben részletesen bemutatjuk a földszintet és az emelet területét. Bemutatjuk ezeknek a helyiségeknek felszereltségi állapotát, valamint azt, hogy a helyiségekben pontosan mely bútorzatok kaptak helyet.

 

A földszinten nappali, és az étkezővel egybe nyitott amerikai konyha található, melyből a vízpart felé nyílik a körben üvegfóliázott terasz.

A konyha teljesen felszerelt edény- étkészlettel, hűtőszekrénnyel, mikroval, valamint gáztűzhellyel. A konyhához tartózó 6 személyes étkezőgarnitúra mellett a nappaliban 2 főre ágyazható sarokülő garnitúra, plusz 2 db pótágy kapott helyett a plazma TV, és a UPC csatornákkal kiegészítve.

A földszinten a téli hideg hőmérséklet ellen a beépített vízteres központi fűtéses kandalló szolgáltatja a kellemes meleget.

A földszinten az amerikai konyha mellett két fürdőszoba található még meg wc-vel, és kézmosóval.

A földszintről lépcsőfeljárón juthatunk fel az emeletre. A következőkben az emelet helyiségeit vesszük górcső alá.


Épület - emelet

Épület- emelet

- 4 db különálló szoba

- 3 db szoba franciaággyal

- Szoba 2 db franciaággyal

- Ágyneműt biztosítunk

- A közlekedőben hűtő, fűtő split klíma

- Szobákban szekrények, éjjeli szekrények találhatók

- Minden nyílászárón szúnyogháló


A emeleti közlekedőben hűtő, fűtő split klíma biztosítja a folyamatosan kellemes hőmérsékletet, míg a nyílászárókon lévő szúnyogháló nem engedi, hogy egyetlen betolakodó rovar is bekerüljön a szobákba biztosítva a pihenni vágyók édes álmát.

Az emeleten összesen 4 db különálló szoba helyezkedik el. Ezek közül 3 db szoba franciaágyas, míg a 4. szobában két farab franciaágy kapott helyet, hogy valóban mindenkinek kényelmes fekhelye jusson. A szobákban szekrényeket, éjjeli szekrényeket helyeztünk el, a vendégek holmijainak számára.

A szobákban a tiszta ágyneműt természetesen mi magunk biztosítjuk valamennyi vendégünk számára.

 


Áraink 2019-re:

Elő és utószezonban:

Január 2-től május 31-ig, és szeptember 01-től december 29-ig

45.000Ft/ház/éj 8 főig,

8 fő feletti főkre + 3.000Ft/fő/éj.


Főszezonban:

Június 1-től június 30-ig, és augusztus 25-től szeptember 1-ig
70.000 Ft/ház/éj/10 főig,
10 fő feletti főkre + 4.000 Ft/fő/éj.

 

Csúcsszezonban:

Június 30-tól augusztus 25-ig
80.000 Ft/ház/éj/10 főig,
10 fő feletti főkre + 4.000 Ft/fő/éj.

VÉGTAKARÍTÁSI DÍJ:

4 éjszakáig történő foglalás esetén végtakarítási díj terheli a szállásdíjat, melynek összege 15.000Ft

Az 5 éjszakás, vagy hosszabb időtartamú foglalásnál nincs végtakarítási díj.

 


KEDVEZMÉNYEK

 

Az alaplétszám feletti főkre:
6 éves kor alatt ingyenes,
12 éves korig 50%-os kedvezmény.
Kismamáknak kismamakönyv felmutatásával az 5. hónapig 50%, az 5. hónaptól ingyenes.

 

A nyaraló feltüntetett ára tartalmazza:


- Az Általános Forgalmi Adót.
- A nyaraló házirend szerinti használatát.
- Ahol van, medencék, jacuzzik korlátlan használatát.
- A nyaraló tartozékainak használatát, takarítást, ágyneműt.
- Ahol van, a nyaraló ára naponta 2 óra szauna használatot tartalmaz. Az e fölötti használat külön fizetendő.
A nyaraló ára módosulhat, amennyiben távozáskor nem az átvételi állapotnak megfelelően kerül visszaadásra. (ház tisztasága, udvar rendezettsége, hiánytalan felszereltsége)

A nyaraló ára nem tartalmazza:

- Ahol van légkondicionálás, azt külön térítés ellenében tudjuk biztosítani (a napi szállásdíj, 500Ft/Nap klímahasználati díjat tartalmaz).
- Téli időszakban a fűtést a vendég fizeti.

 

Az Idegen Forgalmi Adó (IFA) mértéke a békésszentandrási nyaralóknál 400Ft/Fő/Éjszaka. Felnőtteknek 18 év felett kell IFA-t fizetni.

SZÁLLÁSINFORMÁCIÓ:

 

Tel.: 06-20/561-8942

E-mail: 

infokorospartinyar@gmail.com

 

TérképVissza

 

";